OmaKing #kontorisussid

...et tööl oleks sama mugav, nagu kodus

Sussid kontoris, konverentsil ja erinevates tegevuskeskustes on iga nädalaga muutumas rohkem ja rohkem tavapäraseks ja oodatumaks. Põhjus selleks ka väga lihtne ja loogiline – nii on lihtsalt mugavam! Ja tegelikult ka jalgadele kasulikum, sest kus veel kui sussi sees on varvastel piisavalt õhku, aga siiski parajalt soe.

Niisiis tuligi ligi aasta tagasi OmaKinga perel mõte alustada sussirevolutsiooniga ja tuua mugavus kontoritesse ja konverentsisaalidesse – olid meie sussid ju pea veerandsaja tegevusaasta jooksul juba leidnud kindla tee eestlaste südamesse! Nüüd tõime lihtsalt sussid ka kontorisse ja nii sündisidki #kontorisussid!

Kui ka Sinu tööpäevad mööduvad kontoris klahve klõbistades ja Sa veel ei ole osa #sussirevolutsioonist, siis võta meiega ühendust ja aitame nii Sinul kui ka teistel kaaslastel end tööl peaaegu sama mugavalt kui kodus tunda! Ehk tekib veel doominoefektki ja puhanud jalad parandavad kogu produktiivsust ja kannustavad lennukaid ideid igas töövaldkonnas!

Tule revolutsiooniga kaasa ja jaga oma valmis ‘töösussidest’ pilte ka sotsiaalmeedias kasutades #kontorisussid ja #sussirevolutsioon hashtag‘e!

Kui mõte on juba tekkinud, siis kirjuta meile! Et jõuaksime võimalikult kiiresti personaalse hinnapakkumise ja ligikaudse tarneajani, siis saada meile soovitud sussipaaride kogus (soovituslikult vähemalt 20 paari – sellise kogusega saame optimeeritumalt ja kiiremini lahenduseni jõuda), soovitud logo nt vektor-formaadis ning ka umbkaudne kujundussoov – kas piisab ainult logost ühel jalal, või on seda tarvis mõlemale sussile ja kas on soov sussidel ka nimesid näha. Iga killuke lisa-informatsiooni aitab meil kiiremini teineteist mõista ja parima lõpptulemuseni jõuda!

 

Eren ise ütleb, et jalats peab olema nii mugav, et sa tunned ennast sama hästi kui paljajalu käies. Samas on see suur väljakutse leida jalatsimudel, mis kõigile sobib. Vähemalt eestlaste jalad on küll nii erinevad, et vahest tekib tunne, et peaks igale eestlasele oma jalatsimudeli tegema.

Disainer: Eren Leis